“Masterclass: Upravljanje strateškom nabavom”  održat će se u Zagrebu 5. i 6. ožujka 2020.g.

 

Konzultantska tvrtka Cronata s ponosom najavljuje dvodnevnu Masterclass radionicu „Upravljanje strateškom nabavom“ koja će se održati 05. i 06. ožujka 2020. godine u hotelu International u Zagrebu.

Riječ je o jedinstvenoj edukaciji za voditelje i direktore nabave, lanca opskrbe i strateške nabave. Po prvi puta u Hrvatskoj imat ćemo priliku uz najveće stručnjake ojačati kompetencije koje su nužne za uspjeh odjela nabave u najnovije doba. Tako će nas u napredna znanja o nabavi uvesti renomirani svjetski stručnjak iz područja nabave Richard Beaumont, a za jačanje liderskih vještina bit će zadužen uspješan domaći trener Fran Mikuličić.

ISKUSNI REDAVAČI IZ HRVATSKE I INOZEMSTVA

Richard Beaumont je međunarodni konzultant za područje nabave koji ima preko 30 godina iskustva rada u različitim granama industrije. Radeći na području Europe, SAD-a i Azije, specijalizirao se u pružanju podrške poduzećima za ostvarenje ušteda u nabavi, smanjenje rizika u lancu opskrbe te za izgradnju inovacija kroz kvalitetne odnose s dobavljačima. U Zagrebu će održati edukacije iz nabave s naglaskom na upravljanje kategorijama, razumijevanje poslovnih potreba, upravljanje odnosima s dobavljačima, upravljanje rizikom i kreiranje pravog tima u nabavi.

Fran Mikuličić je profesionalac s MBA obrazovanjem sa Sveučilišta Vanderbilt i NLP trener, specijaliziran za organizacijski dizajn, implementaciju strategije te organizacijske i ljudske učinkovitosti. Kao savjetnik top menadžerima i mentor mladim menadžerima, potiče njihov osobni i profesionalni razvoj te podržava pojedince i organizacije na putu njihovog uspjeha. U sklopu Masterclass programa Fran će održati radionice na temu liderske komunikacije i vodstva, zaobilaženje mentalnih prepreka i jačanje motivacije, te razvoj osobne učinkovitosti i ostvarenje punog potencijala.

EDUKATIVNO I INSPIRATIVNO DRUŽENJE

Uz ove vrhunske stručnjake očekuje nas edukativno i inspirativno druženje koje će menadžerima i voditeljima nabave i lanca opskrbe u hrvatskim poduzećima donijeti nova znanja kao i energiju za nove uspjehe.

Za više informacija o sadržaju Masterclass programa te kako iskoristiti popust za ranu prijavu posjetite stranicu: Masterclass: Upravljanje strateškom nabavom http://www.cronata.hr/blog/masterclass-upravljanje-strateskom-nabavom-zagreb/

Kontakt za medije:
– Nataša Cikač, natasa@cronata.hr, tel: 099 703 1669 – Cronata d.o.o., Ive Mikaca 2d, 42000 Varaždin