“Žene u vremenu, znanosti i liderice promjena!”

  1. međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu “Žene i točka”i ove godine u Lici okuplja uspješne poduzetnice!


Na konferenciji će sudjelovati Aleksandra Carvalho iz tvrtke Mereor d.o.o. i predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena, Ivana Radić kao uvodničarka u konferenciju.

Uspješne poduzetnice iz Hrvatske i inozemstva gošće su pete po redu međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu „Žene i točka“ koja će se održati u petak 4. prosinca u Otočcu.

Jednodnevna konferencija na jednom mjestu će okupiti poslovne žene velikog iskustva u sklopu sada već tradicionalne konferencije koja iz godine u godinu okuplja vrlo raznolike gošće.

Konferenciju ove godine čine tri zanimljiva panela na kojima će govoriti ukupno sedamnaest vrsnih poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva, koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva.

Prvi panel biti će na temu “Žena u vremenu”, drugi panel nosi naziv “Žene u znanosti – mijenjaju svijet ” dok će treći panel biti na temu “Liderice promjena – široki utjecaj žena u društvu”.

Cilj konferencije, koja se održava u organizaciji Hrvatske gospodarske komore ŽK Otočac, je progovoriti u javnosti o ženama u poduzetništvu bez obzira na vjersku, nacionalnu i etničku pripadnost, istaknuti njihovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji, Hrvatskoj i susjednim zemljama te ohrabriti postojeće i potencijalne poduzetnice na nove poduzetničke projekte ali i pomoći im u umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva.

Cilj je ujedno i ojačati promociju ženskog poduzetništva zajedničkim naporima javnog i privatnog sektora, izgradnja i jačanje nacionalnih i regionalnih mreža i udruženja poduzetnica te u konačnici poticanje samozapošljavanja žena.

Zbog epidemioloških mjera Konferencija će se prenositi digitalnim putem – uživo na službenoj Facebook stranici i YouTube kanalu.