Moja bilježnica za recepte: Ispiši svoju vlastitu kuharicu

Želiš imati svoje omiljene recepte na jednom mjestu? Više voliš listati bilježnicu dok kuhaš, nego skrolati po mobitelu? Onda je Moja bilježnica za recepte, idealna za tebe. Mamin ručak je food blog koji već dvije godine, oduševljava mame jednostavnim receptima s lako dostupnim namirnicama. Svakodnevnom komunikacijom preko bloga i društvenih mreža, ima za cilj mamama prikazati stvarnu sliku majčinstva u kuhinji, bez filtera, uljepšavanja i isticanja savršenstva.

Autorica bloga je Zrinka Janković, koja je osmislila novi proizvod koji prati priču Maminog ručka.


Dugo sam tražila idealnu bilježnicu za recepte, jer otkada znam za sebe, obožavam bilježnice. Iako živimo u digitalnom dobu. Iako nam je cijeli život u mobitelu, rukopis na papiru, za mene, ima neprocjenjivu vrijednost.

26 recepata za inspiraciju

Htjela sam na jednom mjestu, u jednoj bilježnici, zapisati svoje najdraže recepte. Htjela sam ispisati kuharicu po svojoj mjeri. Kuharicu čije ću recepte zbilja skuhati. Isto želim i vama.

Upravo tako je nastala „Moja bilježnica za recepte“.


Na čak 192 stranice očekuje vas pregršt sadržaja. U bilježnici ćete pronaći stranice za upisivanje recepata, ali i 26 recepata Maminog ručka za inspiraciju. Recepti su jednostavni, napravljeni s namirnicama koje možete pronaći u svakom supermarketu. Nisu to glamurozni recepti. To su svakodnevna jela, koja možete napraviti uz druge obveze u danu.

Pronaći ćete i savjete za brže i jednostavnije kuhanje. Savjete koji će vam pomoći da kuhate brže, jednostavnije i s manje stresa.

14 prijedloga tjednih jelovnika

Svi mi imamo recepte ispisane na papirićima. Od mame, od Ane s posla, od Marije iz susjedne zgrade, koji prepisivanjem gube svoju vrijednost i zato ih u ovu bilježnicu možete zalijepiti i tako zauvijek sačuvati.
Sastavljeni tjedni jelovnik je pola skuhanog ručka. U bilježnici će pronaći 14 prijedloga tjednih jelovnika. Četrnaest tjedana se nećete morati pitati – što ću sutra kuhati? Zvuči super, zar ne?
Svako jelo je povezano s QR kodom koji vas vodi na blog i opis recepta.
Jelovnici su podijeljeni na proljetno-ljetne i jesensko-zimske, jer ljepota kuhanja je u sezonskim namirnicama.

Kreiraj vlastiti sadržaj

Na kraju bilježnice nalaze se bilješke u kojima možete pisati što želite. Zapišite vama bitne stvari.
Ono na što sam jako ponosna je sadržaj koji vi sami kreirate. Mnogo puta ne znamo gdje nam se što nalazi. Ludo listamo bilježnicu u želji da naiđemo na Ledene kocke ili recept za lazanje. Ovaj sadržaj je napravljen tako da svaki recept upisan u sadržaj vodi na određenu stranicu bilježnice.


Inspiracija za ovu bilježnicu mi je bila – žena i zato je bilježnica prožeta citatima koji opisuju ženu. Namijenjena je svakoj mami, kćerki, baki, tetki, kumi, prijateljici, susjedi, kolegici…. svima koji žele na jednom mjestu zapisati svoje omiljene recepte i dati im još veću vrijednost. Nešto novo naučiti, inspirirati se i olakšati si svakodnevicu.

Vjerujem da će zauzeti posebno mjesto na vašoj polici u kuhinji i u srcu, jer to joj je cilj.
Bilježnicu možete naručiti putem maila info@maminrucak.hr. Cijena u pretprodaji do 1.5. iznosi 25 EUR, a nakon toga 30 EUR.

 

Kontakt:
Mamin ručak
Zrinka Janković / autorica bloga
091 570 2219
Info@maminrucak.hr