Mreža žena – prvi projekt bespovratnih sredstava Ojačaj me da jačam druge!

 

Međunarodna mreža poslovnih žena je dobila financiranje projekta Ojačaj me da jačam druge, temeljem Odluke o financiranju u iznosu od 433.040,52 kune bespovratnih sredstava. Ovo je ujedno i prvi projekt udruge Međunarodna mreža poslovnih žena financiran javnim sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Svečana dodjela ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte iz desete i jedanaeste Odluke o financiranju na pozivu „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ održana je u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske 22.3.2022. godine u hotelu LePremier.

Temeljem 11. Odluke o financiranju ugovoreno je ukupno 29 projekata ukupne vrijednosti 12.630.303,52 kuna.

 

Potpisivanje ugovora, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena Ivana Radić

Predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena je ovom prilikom izjavila:

“Ponosna sam na naš  prvi projekt koji je dobiven u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva. Vjerujem da će naše projektne aktivnosti doprinijeti našim građanima i da ćemo osnažiti našu Udrugu za daljnje natječaje.

Ovim putem bih se zahvalila Sandi Gale koja je napisala projekt i koja će nas voditi kroz provedbu.

Ujedno i veliko hvala dopredsjednici udruge gđi Mariji Trnjanac kao potpori u vođenju udruge te Izvršnom odboru udruge na podršci.

Ovo je tek prvi od niza projekata za dobrobit građana i za jačanje udruge Međunarodna mreža poslovnih žena, a ujedno i osobno ostvarenje velike želje koja se nakon 5 godina vođenja udruge i ostvarila.”

Korisnici sredstava zajednička fotografija

 

Photo: Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva