NAJAVA DOGAĐANJA MREŽE ŽENA

NAJAVA DRUŽENJA U VELJAČI

Naše sljedeće druženje biti će 22.2.2018. (četvrtak) od 19-20 sati u caffe baru Leggiero, Savica. više informacija možete vidjeti na  http://www.leggiero.hr/lokacije/savica/

Na ovom druženju ćemo održati Skupštinu Udruge te govoriti o planovima i željama naših članica te nadolazećim aktivnostima pa vas molim da dođete u što većem broju i date svoje prijedloge. Nakon planova razgovarati ćemo o vašim aktualnostima i upoznati se s novim članicama te razmijeniti iskustva.

NAJAVA DRUŽENJA U OŽUJKU 

Druženje u ožujku nastavljamo 15.3.2018. s našom gošćom iznenađenja – ženom s velikim poslovnim i mentorskim iskustvom  koja će nam govoriti o temi Novi počeci. Gdje pronaći  samopouzdanje i motivaciju za novi početak? Što nas očekuje kada sami izaberemo novi put, a što kada nas okolnosti na to natjeraju? Kako se izboriti sa iznenadnim i neočekivanim padom? Kako naizgled veliki neuspjesi postaju početna točka velikih uspjeha? 

NAJAVA ZA TRAVANJ

U travnju smo pripremile malo zabave uz Pikado natjecanje za žene gdje će nam domaćin biti Dean Cekić – domaćin, prijatelj i strastveni ljubitelj pikada. Više informacija uskoro.

Vaše: Ivana, Nina i Mirjana 😉

Svoje novosti, koje želite podijeliti sa članicama šaljite na mreza@mrezazena.com