Odmarajte kao celebrity

 

            Ako na istom mjestu ljetuju Beyonce, Jay – Z, Drake, Shakira i Charlize Theron  to mjesto mora imati nešto posebno. U pitanju je Punta Kana, gradić na istoku Dominikanske Republike, i mjesto gdje Karibi pokazuju svoju najljepšu stranu. Air France nudi promotivnu cijenu zrakoplovnih karata do 27.siječnja s rokom iskoristivnosti do 30.lipnja 2022. Otputujte u Cancun, Rio de Janeiro, Havanu, Los Angeles i mnoga druga odredišta u kampanji Rendez Vous Air Francea.

Nekada poznata kao Rt pijanaca, Punta Cana je danas jedna od „najinstagramičnijih“ lokacija. Predivne pješčane plaže, kraj kojih rastu palme, izgledaju kao sa razglednice, a zbog čistoće vode i bogatog podmorskog života, UNESCO je neke od njih i zaštitio. Ovo mjesto je raj za golfere, ljubitelje sunca, ronjenja, plivanja i koktela. Hoćete li roniti u potrazi za koraljima, plivati s delfinima ili se izležavati kraj obale sa koktelom u ruci, morate sami odlučiti, ali ako želite pravo „karipsko iskustvo“, Punta Cana je mjesto za vas.

Pored plaža, Punta Cana nudi i obilje luksuza, pa je slavni nerijetko biraju i kao idealno odredište za vjenčanja. Osim u hotelima s pet zvjezdica, ovdje se uživa i u zvucima merengea, nacionalne muzike Dominikanske republike, ali i više nego ukusnim koktelima, od kojih je najpoznatiji Mama Huana, koktel od ruma, vina, meda i začinskih biljaka.

Za putnike iz Hrvatske, najlakši način da dođu do Punta Cane je zrakoplovima Air Francea. Zrakoplovne karte za Punta Canu i druga odredišta su na promociji do 27. siječnja 2022., a  mogu se naći već od 654 eura. Karte koje kupite u ovom periodu, možete iskoristiti za putovanja do 30. lipnja 2022. godine.

Za više odredišta na promociji Rendez Vous zrakoplovne kompanije Air France posjetite:

Le Rendez Vous Air France

 

slike: Air France

 

PROMO