Održan webinar: Kako povećati popunjenost apartmana i stvoriti dodanu vrijednost

 

U organizaciji Mreža žena, putničke agencije Magic Croatia i Aria agencije za savjetovanje i marketing u turizmu održan je webinar na temu ” Kako povećati popunjenost apartmana i stvoriti dodanu vrijednost”

S obzirom da se sezona bliži sudionike je posebno zanimalo kako obogatiti ponudu privatnog smještaja te se istaknuti pred konkurencijom. Naglasak je bio na komunikaciji sa gostom prije dolaska te za vrijeme boravka u objektu.
Najvažnije je istaknuti se i biti poseban, ispričati gostima svoju posebnost te stvoriti emociju zbog koje će se gosti poželjeti vratiti. Potrebe i želje turista svakako su se promijenile stoga je bitno pratiti trendove.

U nastavku vam dajemo nekoliko savjeta kako biste se što bolje pripremili za nadolazeću sezonu:

  • komunicirajte prema domaćem stanovništvu čestim objavama na društvenim mrežama i ponudom
  • izradite vikend ponude, stvorite dodanu vrijednost svojem smještajnom objektu na način da uključite ulaznice za posjet obližnjim znamenitostima i prirodnim ljepotama u cijenu ponude
  • Kreirajte posebne ponude za domaće praznike i produžene vikende.
  • Istaknite svoj smještaj izvrsnom fotografijom jer dobra fotografija igra najbitniju ulogu u prezentaciji vašeg smještaja.
  • Pokažite gostima svoju posebnost – Što ističe vaš objekt od konkurencije? Razmislite što želite da vaši gosti znaju. Doživite svoj oglas iz perspektive gosta.

.• Preuzmite „Safe stay in Croatia“ oznaku kako bi vaši gosti bili sigurni da je vaš objekt siguran za njihov boravak.

 

FOTO: vlastita arhiva