Održan webinar – Web stranice koje mijenjaju poslovanje

 

Web stranice koje mijenjaju poslovanje

 

Ivana Fakin, vlasnica Essenta agencije za web i marketing te Predsjednica Odbora za digitalno poslovanje i marketing Udruge Međunarodna mreža poslovnih žena održala je danas 28.01.2021. webinar na temu: Web stranice koje mijenjaju poslovanje.

Online prisutnost je ključ modernog poslovanja, a kvalitetna web stranica broj jedan alat kroz koji komuniciramo svoj brend i svoju ponudu‘, istaknula je Fakin. U svom predavanju među ostalim posebno je naglasila kako web stranica mora biti brza, sigurna, prilagođena mobilnim uređajima, modernog i pročišćenog dizajna te jasno komunicirati brend i svoju svrhu.

Drago nam je što je velik broj postojećih i budućih poduzetnica prepoznao važnost web stranice za svoje poslovanje i odazvao se na naš današnji webinar.

Sve polaznice webinara nakon predavanja primile su informativnu prezentaciju s korisnim linkovima za koje se nadamo da će biti od pomoći njihovom budućem poslovanju u kojem im želimo puno sreće.

Također zahvaljujemo predavačici i svima koji su sudjelovali, te sve pozivamo da nastave pratiti buduća događanja na našim stranicama, stranicama naših društvenih mreža ili prijavom na naš newsletter (prijave na mail mreza@mrezazena.com).

Međunarodna mreža poslovnih žena