Održana konferencija  i predstavljanje projekta Ojačaj me da jačam druge.

 

Jučer, 24.4.2022. godine je održana online konferencija u okviru projekta Ojačaj me da jačam druge koji provode Međunarodna mreža poslovnih žena i Sportsko učilište PESG. Na konferenciji su predstavljeni programi koji će se provoditi kroz projekt i mogućnosti za volontere.

 

Sve sudionike su kratko pozdravile Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena i Patricija Panić predstavnica Sportskog učilišta PESG.

Sadržaj budućih aktivnosti u projektu, namijenjenih volonterima predstavila je Lora Pivac iz Sportskog učilišta PESG koje je voditelj projekta udruge Međunarodna mreža poslovnih žena.

U sklopu projekta održat će se niz edukacija od kojih su prve dvije edukacije: Upravljanje udrugama i Volonter volonteru planirane za početak srpnja 2022.godine.

Na jesen  su planirane i edukacije za osobni rast i razvoj te edukacije za poduzetnice i poduzetnike i razvoj poslovanja u kriznim situacijama.

Svi koji žele mogu nam se javiti i postati volonteri. Ono što možemo osigurati je volonterska potvrda ili volonterska knjižica koje garantiraju da su polaznici pohađali naše programe. Ovo je ujedno i prilika svim mladim ljudima da upišu u svoje životopise da su volontirali i doprinijeli zajednici i društvu.

Prijave za volonterski program: ivana@mrezazena.com ili projekti@pesg.hr

Kontakt za medije: Ivana Radić, E: ivana@mrezazena.com; M:091 923 77 01