Održana Mala škola poduzetništva za žene -Split

 

Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji s HGK – Županijska komora Split i Europskom poduzetničkom mrežom održala  je dvodnevnu radionicu Mala škola poduzetništva za žene, 6. i 13. studenoga  predavanja za poduzetnice i žene koje će to tek postati.

Mala škola poduzetništva - MMPŽ napredni modul

Radionica  je održana sadašnjim i budućim poduzetnicama u svrhu stjecanja novih znanja i vještina u kreiranju i upravljanju tvrtkom.

Prvi dio škole  je bio posvećen svemu što je potrebno na početku ulaska u poduzetništvo – od odabira knjigovodstvenog servisa i troškova do osobnog PR-a i utjecaja društvenih mreža. Drugi dio se bavio formiranjem cijena, plaćama, marketingom i prodajom, izdavanjem računa, PDV-om te završetkom cijeloga knjigovodstvenog ciklusa.

Predavačice na radionicama su bile Ivana Radić i Aleksandra Carvalho. Ivana Radić je predsjednica udruge Međunarodne mreže poslovnih žena te direktorica Present communicationsa d.o.o., koja se bavi konzultacijama iz područja vodstva, marketinga, odnosa s javnošću,organizacije, podizanjem profitabilnosti te prodaje. Aleksandra Carvalho direktorica je društva Mereor d.o.o. koje se bavi računovodstvenim uslugama, savjetovanjem te menadžerskim izvještavanjem.