Održana radionica Upoznajte svoj osobni stil ponašanja i komunikacije

Članica Međunarodne mreže poslovnih žena, Gordana Matković, vlasnica Educamix centra za razvoj ljudskih potencijala, jučer (7.2.2020.g) je za članice Međunarodne mreže poslovnih žena održala radionicu prema DISC metodi.

Tvorac ove svjetski popularne metode za utvrđivanje stilova ponašanja i komunikacije je  američki osvjetnik i  psiholog William Moulton Marston. Ono po čemu je poznat je i detektor laži, instrument koji je također izumio.

Gordana nam je pojasnila osnovne komunikacijske stilove i njihova obilježja, a nakon popunjavanja upitnika smo mogli odrediti svoj primarni i sekundarni stil ponašanja i komunikacije. Uspješnost ove metode leži i u činjenici da je važno poznavati sebe, ali i druge te njihov stil i komunikaciju kako bismo se bolje razumjeli.

Svaki od tipova je dobio i savjete koji mogu poboljšati komunikacijske vještine, ali i poboljšati efikasnost u radu s ljudima i u timovima.

Ovo korisno druženje završili smo u neformalnom dijelu, a sljedeće što nas čeka je izrada prirodne kozmetike, 12.ožujka 2020.g. od 18 sari u udruzi Vestigium.