Održana Skupština Udruge

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena održala je 22.2.2018. Skupštinu udruge na kojoj su usvojena financijska izvješća za 2018.g., ali i dodijeljene nove uloge za članice koje su se aktivnije željele uključiti u rad Udruge. Novom Tajnicom Udruge imenovana je Ivana Fakin, a za društvene mreže i odnose s javnošću će nam se pobrinuti Dubravka Dasović koje je nedavno diplomirala Odnose s javnostima.

S obzirom da smo organizirali konferenciju 22.5.2017. pod nazivom Uloga poduzetništva u jugoistočnoj Europi, dogovoreno je da svaka članica pridonese konferenciji koliko je u mogućnosti sa traženjem sponzora te pomoći uoči i na samoj konferenciji.

Dvorana Panorama, Hotel Westin, Zagreb

Web sadržaje nam uređuju Vesna Odobaša i Ivana Fakin, koje su preuzele i izradu landinig stranice te prikupljanje prijava, Mirjana Petković radi grafičke vizuale za konferenciju, Irena Sertić i Dubravka Dasović će pomoći na registracijskom pultu, a sve ostale članice neka se svaka priključi u skladu sa svojim mogućnostima.

Svaka od Vas u vrećicu za sudionike može staviti nešto svoje – letak, blokić, olovku ili što smatra da bi bilo zgodno za promociju sebe i svoje firme.

Nakon Sjednice Udruge pridružile su nam se i potencijalne članice te smo nastavili u revijalnom tonu.

U zatvorenoj What´s up grupi članice mogu davati prijedloge, sugestije te glasovati o budućim aktivnostima Mreže.