On line – NLP u doba korone

Naša Dragana Mladenović iz Miroras d.o.o. održat će  online edukaciju  NLP u doba korone u petak, 3.4.2020. putem Zoom servisa.

Živimo u vrlo zahtjevna i stresna vremena. Ugroženo nam je zdravlje virusom za kojeg nema cjepivo, niti lijek, ugrožena nam je materijalna egzistencija jer smo zbog mjera izolacije prestale obavljati svoje djelatnosti, preko noći nam je promijenjen dosadašnji stil života, obitelji su zajedno 24 sata, djeca pohađaju školu iz vlastitih domova, ograničena nam je sloboda kretanja, postoji i neizvjesnost do kada će trajati cijela ova situacija.

Stres je ogroman. Ugrožava naše mentalno i fizičko zdravlje. Zdravlje nam treba biti prioritet.
I kada cijela situacija završi, velika je vjerojatnost da će se javiti niz reakcija kod ljudi koje možemo nazvati post traumatski stresni sindrom.
I zato sada je potrebno da učinimo sve što je potrebno da stres smanjimo na najmanju moguću mjeru.

Mi u Mirorasu dajemo svoj doprinos očuvanju mentalnog zdravlja i kreirali smo kratke video uratke sa znanjima NLP-a na you tube kanalu Kraljica postignuća.
Videi koji su Vam dostupni uključuju praktična znanja i vještine koja Vam pomažu da smanjite stres i očuvate Vaše mentalno zdravlje.

Za praćenje videa potrebna je samo dobra volja bez ikakvog NLP predznanja.

Ostanite doma i ostanite zdrave!