Međunarodna mreža poslovnih žena otvara godišnji upis u članstvo udruge u periodu od 01. do 30.11.2023. godine.

Članstvo u udruzi može biti Redovno za sve one koji žele aktivno sudjelovati u radu udruge, Pridruženo, za one koji žele pridruženo sudjelovati u radu udruge te Korporativno.

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena osnovana je 2017. godine u Zagrebu te je najveća mreža poslovnih žena u jugoistočnoj Europi.

Udruga je snažan je i kvalitetan partner i spona između državnog i privatnog sektora u svrhu promicanja žena u svim aspektima poslovanja. Bavimo se promicanjem jednakosti poduzetnica i poslovnih žena te pružamo najkvalitetniju uslugu po pitanju podrške ženama u raznim sferama poslovanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Od početka djelovanja do danas, iza nas su brojni rezultati kojima se ponosimo; održane konferencije o aktualnim temama koje su okupile stručnjake iz raznih područja te uvažene goste iz poslovnog i političkog svijeta, organizirane panel diskusije i okrugli stolovi, suradnje s razvojnim agencijama, poduzetničkim hubovima, sveučilištima, županijama te drugim udruženjima u regiji i Europi. Posebno smo ponosni na našu Malu školu poduzetništva za žene koju je dosad završilo preko 700 žena, a koju smo posljednjih godina aktivno organizirali i vodili u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom te Europskom poduzetničkom mrežom.

Kao krunu našeg dosadašnjeg djelovanja svakako bismo istakli pokretanje prvog hrvatskog časopisa za poslovne žene i žene poduzetnice koji u svom digitalnom obliku izlazi četiri puta godišnje. Časopis Žénial je pokrenut krajem 2020. godine, u jeku pandemijske krize s ciljem da svim našim članicama osigura besplatno predstavljanje i promociju, da u prvi plan stavlja aktualne poslovne i društvene teme kao i teme koje su u skladu s radom naše udruge, ali i promovira naše vanjske partnere kao i sve ostale za koje smatramo da mogu biti od interesa udruzi i našim članicama.

POVEŽITE SE S NAMA JOŠ DANAS! Pružamo vam priliku za nova poslovna poznanstva, izazove i znanja… Jer zajedno činimo razliku!

ŽELIM SE UČLANITI