Poduzetništvo je in – Predavanja i radionice o poduzetništvu za žene – jesenski ciklus online

 


 

Najava jesenskog ciklusa

Vrijeme održavanja: 08.10.2021. – 15.10.2021.

Međunarodna mreža poslovnih žena i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organiziraju jesenski ciklus aktivnosti usmjerenih jačanju poduzetništvu žena u Ličko-senjskoj županiji.

Program za podršku poduzetnicama “Poduzetništvo je IN” uključuje višestruki pristup kroz prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicama, izgradnju i jačanje kapaciteta poduzetnica kroz programe obuke, pomaganje poduzetnicama u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.

Iako se žene sve češće uključuju u poduzetničke aktivnosti, ukupan broj poduzetnica još je uvijek na niskoj razini. Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću, osim toga biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Na našim edukacijama saznajte kako biti uspješna, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći.

Zbog epidemioloških ograničenja i većeg interesa poduzetnica izvan Ličko-senjske županije, određen je novi termin edukacija “Poduzetništvo je IN”, koje će biti premještene u online sferu i održati će se 08. i 15. listopada 2021. godine putem aplikacije Microsoft Teams. Edukacija je besplatna.

Predavačice Ivana Radić, predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica tvrtke Present communications d.o.o., i Vesna Odobaša, specijalist digitalnog marketinga, certificirana trenerica mentalnih mapa i vlasnica digitalnog studija Scarabei, u poduzetništvu su već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Kako biste dobili poveznicu za uključenje na radionicu, potrebna je prethodna prijava putem online obrasca kojem možete pristupiti OVDJE.

Prijave će biti otvorene do popunjenja raspoloživih mjesta.

PREGLEDAJTE PROGRAM