Ponuda hotelskih i apartmanskih sapuna

 

SAPUN OD KOZJEG MLIJEKA

 

Kozje mlijeko pruža prirodnu hidratantnu njegu, korisne vitamine i minerale za vašu kožu, stvarajući bogatu i kremastu pjenu koju ćete voljeti i Vi i Vaša koža. Kozje mlijeko sadrži alfa hidroksilne kiseline koje pomažu u uklanjanju mrtvih stanica kože što vam daje glatku i mlađu kožu. Sadrži i vitamine A, D, K i E koji popravljaju oštećeno tkivo kože i smanjuje linije i bore. Sapun od kozjeg mlijeka je izvrstan hidratantni proizvod. Popravlja oštećeno tkivo kože i održava kožu zdravom.

Sapun je bez dodatka mirisa, eteričnih ulja, boja, SLS-a i konzervansa. Kao takav proizvod bez mirisa, izvrstan je za osjetljivu kožu, suhu kožu, dijagnozama suhe kože, i osobama osjetljivim na mirise i boje.

Svaki sapun ručno je izrađen od sirovog ekološkog kozjeg mlijeka sa slavonskih pašnjaka i biljnih ulja. Osim mlijeka sapun u sebi sadrži palmino, maslinovo, kokosovo i ricinusovo ulje. Izrađuje se hladnim postupkom i svaki sapun prolazi proces stvrdnjava 3 tjedana. Ovaj postupak čini sapun doista nježnim čak i za najosjetljiviju kožu.

Proizvod je namijenjen za svakodnevnu njegu lica, ruku i tijela.

Naši proizvodi nisu testirani na životinjama.

Sapun je u potpunosti biorazgradiv što znači da otpadne vode koje nastaju od njega ne narušavaju ni na kakav način vodeni ekosustav. Ambalaža je također izrađena od potpuno biorazgradivog materijala, koji se vrlo brzo razlaže u kompostu. Korištenjem ovog sapuna čistite i njegujete svoju kožu i čuvate naš planet.

Sapuni su analizirani u akreditiranom laboratoriju, imaju izrađenu prateću dokumentaciju koja sadrži Izvješća o sigurnosti proizvoda te su prijavljeni preko CPNP portala (eng. Cosmetic products notification portal). Sapuni se proizvode u laboratoriju koji radi u skladu s Dobrom proizvođačkom praksom prema normi HRN EU ISO 22716.

Ovo je primjer ambalaže kako pakiramo sapune za tržište. Kao što možete vidjeti radi se o običnoj smeđoj kraft kutijici. Nju smo izabrali kako bismo imali ekološki prihvatljivu ambalažu.

Na kutijicama je mogu tisak Vašeg loga ili da na kutijicu samo zalijepimo naljepnicu s Vašim logom. Ukoliko želite da se odmah otisne Vaš logo na kutijici, to je moguće, a cijena ovisi o broju naručenih komada.

 

Ukoliko ne trebate tisak svog loga (preporuka za manje apartmane i manji broj narudžbi, ispod 1000 komada) ostavljamo prazno mjesto na kutijici, pa naknadno lijepimo naljepnicu s Vašim logom.

Sapuni su mase oko 19g i dimenzija 5,5×3,8x1cm.

Više informacija pogledajte na: http://helena-prirodna-kozmetika.hr

Foto: Helena Nađ