Pozivamo vas na konferenciju “Ekonomija izvan okvira – „naši novi susjedi na hrvatskom tržištu rada”

EKONOMIJA IZVAN OKVIRA konferencija Međunarodna mreža poslovnih žena Centar za kulturu dijaloga

Međunarodna mreža poslovnih žena i Centar za kulturu dijaloga pozivaju vas na konferenciju – “Ekonomija izvan okvira – Naši novi susjedi na hrvatskom tržištu rada” koja će se održati u Zagrebu, 18. svibnja 2022. godine u 10 sati, u prostorijama Kuće Europe, Augusta Cesarca br.4, dvorana na etaži -1.

Hrvatska ima nove susjede koje treba integrirati u život u svojoj zajednici. Kako ćemo to raditi ovisi o nama i o otvorenosti svih strana. Kakva su iskustva organizacija koje zapošljavaju osobe iz različitih zemalja koje su svoju domovinu pronašle u Hrvatskoj tema je ove konferencije. Način na koji tretiramo goste tj. “nove susjede” govori o nama i našoj, hrvatskoj kulturi.

Konferencija je zamišljena kao jednodnevno događanje s dva panela. Na prvom panelu će sudjelovati predstavnici uspješnih tvrtki i organizacija koji će nam ispričati svoja iskustva i svoj pogled na ovu temu:

Lidija Jagić, People & Culture Generalist, IKEA Hrvatska
Ajna Harčević, HR Business Partner, Rimac Group
Milka Kosanović, Direktorica odnosa s članovima HUP-a
Đurđica Brebrić, Direktorica Fima Konstrukt
Vladimir Kosanović, Location Manager Croatia / Delivery Center Head, GlobalLogic

Nakon predstavnika kompanija, na 2. panelu ćemo predstaviti uspješne priče s druge strane – naših novih susjeda koji su u Hrvatsku došli i ostali.

Konferenciji se možete pridružiti uživo ili online, putem prijavnog obrasca koji možete ispuniti OVDJE.