OVOG PROLJEĆA PRIPREMITE SE ZA DRUGAČIJI, DIGITALNI PIKNIK

Prvi Digital Picnic, posvećen online praksi malih i srednjih poduzeća te freelancera održat će se 11. svibnja u Zagrebu, u Travel & Technology Hubu, Gacka 16.

 ZAGREB, 21.04.2018.DIGITAL PICNIC, panel event na temu digitalnog dijaloga u svakodnevnom poslovanju malih i srednjih poduzeća te freelancera, nastao je kao odgovor na sve veću potrebu za informacijama vezano uz primjenu digitalnog marketinga u svakodnevnoj praksi.

Uspješni poduzetnici ispričat će nam kroz panel diskusiju kako su svoje poslovanje unaprijedili uz pomoć digitalnog marketinga te će posjetiteljima iz prve ruke prenijeti informacije o prednostima digitalnog marketinga u dinamičnom hrvatskom poslovnom okruženju.

Panelisti će se osvrnuti i na trendove digitalnog marketinga unutar svoje branše, ali i iznijeti vlastita razmišljanja i poglede na te trendove, upravo poučeni vlastitom, uspješnom praksom.

Digital Picnic 2018

Jedna od njih je i Vesna Odobaša, osnivačica prve online trgovine znanja, poslovnaedukacija.hr. Odobaša će kao diplomirana ekonomistica i specijalistica digitalnog marketinga predstaviti svoj uspješan put od online trgovine do studija za digitalni marketing.

Pridružite nam se u petak 11.05.2018. u Travel & Technology Hubu u Zagrebu i saznajte: koju marketinšku strategiju odabrati, koje digitalne kanale komunikacije koristiti, kako se uspješno brendirati, zašto isprobati i netradicionalne metode poput guerrilla marketinga te marketinga “usta do usta” i mnogo više.

„Digital picnic odlična je prilika za polaznike da kroz predavanja i interakciju s predavačima iz prve ruke nauče nešto više o digitalnom marketingu u poslovnoj praksi“, pojašnjava Ivana Fakin, organizatorica prvog Digital Picnica.

Poslovnaedukacija.hr omogućava vam kupnju kotizacija za Digital Picnic Zagreb, uz ekskluzivnih 30% popusta. Požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme 🙂

Za detalje programa i mogućnost prijave kliknite ovdje.