Prijavite se na: Poduzetništvo je IN – proljetni ciklus radionica 2023.

Proljetna edukacija će se održati online u četvrtak i petak, 13. i 14. travnja, od 11 do 14 sati, putem platforme Microsoft Teams, na teme principa vođenja ženskog tima i promocija za žene te umijeća postavljanja SMART ciljeva.

Hrvatska gospodarska komora – ŽK Otočac već tradicionalno organizira ciklus aktivnosti u sklopu programa “Poduzetništvo je IN”. Edukacije koje su usmjerene jačanju vještina i znanja poduzetnika organiziramo u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima i obrtnicima te onima koji tek ulaze u svijet poduzetništva. Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću. Biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Na našim edukacijama saznajte kako biti uspješan, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći. Ova radionica dio je programa podrške “Poduzetništvo je IN”, koji uključuje prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicima, izgradnju i jačanje kapaciteta zaposlenika kroz program obuke, pomaganje poduzetnicima u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.

Teme koje će biti obrađene na dvodnevnoj radionici:

13. travnja 2023. – Principi vođenja ženskog tima i promocija za žene?

14. travnja 2023. – Postavljanje SMART ciljeva

Predavačica je Ivana Radić, predsjednica je udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o.,  dugogodišnja poduzetnica i predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena. Više o temama možete pronaći u pratećim dokumentima.

Cijena za sudjelovanje na dvodnevnoj radionici iznosi 40 EUR + PDV po polazniku (301,38 HRK + PDV). Članice HGK koje plaćaju članarinu, temeljem članske pogodnosti mogu sudjelovati besplatno. Ukoliko ste fizički korisnik ili predstavnik tvrtke koja ne plaća članarinu HGK, uskoro ćete primiti predračun temeljem kojega je potrebno izvršiti uplatu prije početka edukacije.

Prijava sudjelovanja je obavezna, najkasnije do utorka, 11. travnja, do 10 sati, a moguća je putem obrasca u nastavku teksta. Prijavljujete li više osoba iz tvrtke, za svaku osobu je potrebno popuniti odvojeni obrazac prijave.

Prijaviti se možete i putem Digitalne komore na poveznici Poduzetništvo je IN – proljetni ciklus. U tom slučaju ako iz vaše organizacije (tvrtke) na edukaciju dolazi više zaposlenika, molimo da prilikom prijave u polje Napomena upišete imena i prezimena vaših zaposlenika. Da biste pristupili poveznici prijave morate biti registrirani na platformu Digitalna komora. Upute za registraciju na Digitalnu komoru možete pogledati na poveznici.

Prijavu smatramo konačnom po primitku dokaza o izvršenoj uplati kotizacije, za koju ćete dobiti predračun putem e-pošte. Podatke za povezivanje na radionicu dobit ćete dan prije održavanja edukacije na e-mail adresu navedenu u prijavi.

Hrvatska gospodarska komora svim će sudionicima radionice poslati elektroničku potvrdu o sudjelovanju.

Molimo vas da nam javite ako odustanete od sudjelovanja na radionici nakon što ste se već prijavili, kako bismo oslobodili prostor za one koji žele sudjelovati, a ne uspiju se prijaviti.

UVJETI OTKAZIVANJA: Polaznicima koji plate kotizaciju, a neće moći sudjelovati, potpuni povrat kotizacije bit će moguć samo ako najave svoje otkazivanje na e-adresu flokas@hgk.hr, najkasnije do utorka 11. travnja, do 10:00 sati. Nakon tog roka, povrat novca više neće biti moguć. Uplatom iznosa za sudjelovanje polaznici potvrđuju kako prihvaćaju ove uvjete otkazivanja.

Link za aprijavu: Hrvatska gospodarska komora (hgk.hr)