PRODUŽEN NATJEČAJ ZA DODJELU PRIZNANJA „RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA“ DO 15. RUJNA 2020.

POSTANITE I JAVNO RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA!

Udruženje poslovnih žena Srbije PRODUŽILO JE ROK ZA PRIJAVU za izbor Rodno najsenzitivnije kompanije u okviru manifestacije „Cvet uspeha za ženu zmaja“. Sve zainteresirane kompanije mogu da se prijave do 15. rujna 2020. GODINE.

Natječaj se organizira treću godinu zaredom, a priznanja će biti dodijeljena velikim kompanijama koje u svom poslovanju primjenjuju strategije rodne senzitivnosti i društveno odgovornog poslovanja, principe Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena, i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji:

  • RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA

Ovdje možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju za kompanije:

  1. Upitnik – konkurs za Rodno najsenzitivniju kompaniju
  2. Izjava o istinitosti priloženih informacija
  3. Propozicije i kriterijumi za konkurs Rodno najsenzitivnija kompanija
  4. Lista nagrada i priznanja

Prijave sa pratećom dokumentacijom možete dostaviti na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs ; subject: Prijava za Cvet uspeha za ženu zmaja 2020. Konkurs za kompanije je otvoren do 15. septembra 2020. godine. Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/677 68 01 i 063/123 64 79 ili putem mejla: marketing@poslovnezene.org.rs

Pobjednici će biti proglašeni na online završnoj svečanosti „Cvet uspeha za ženu zmaja“ koja je predviđena za 28. oktobar 2020. godine.

Preuzeto sa:http://poslovnezene.org.rs/2020/09/produzen-konkurs-za-dodelu-priznanja-rodno-najsenzitivnija-kompanija-do-15-septembra-2020/