Program konferencije: Izazovi žena u poduzetništvu za vrijeme krize

Prijavite se na  online konferenciju Međunarodne mreže žena koja će se održati 14. listopada 2020.

Ovogodišnja konferencija u organizaciji Međunarodne mreže žena održat će se online 14. listopada s početkom u 10 sati, a posvećena je izazovima s kojima su se žene suočile za vrijeme krize uzrokovane koronavirusom te razdoblju nakon krize.

Što su poduzetnice i kompanije učinile za vrijeme krize i kako se nose s posljedicama imat ćete priliku čuti od gošći na dva zanimljiva panela. U prvom panelu ćemo čuti predstavnice ženskih udruženja u regiji iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, a pridružiti će im se i Vedrana Kašić Jelušić, partnerica u revizorskoj kući te inijeti podatke nekih istraživanja koja su rađena za vrijeme krize. U drugom panelu imati ćemo prilike slušati što su direktorice različitih firmi učinile kako bi se uhvatile u koštac sa posljedicama krize, ali i predstavnice velikih kompanija koje su morale organizirati rad na drugačiji način. Ove godine konferencija će se dotaknuti i zelenih biznisa na trećem, posljednjem panelu.

O ekonomskom i političkom kontekstu poduzetništva u vrijeme krize, uz moderatoricu Ivanu Radić, predsjednicu Međunarodne mreže poslovnih žena, govorit će Edita Dautović, predsjednica, Udruženje preduzetnica Crne Gore, Sanja Popović Pantić, predsjednica Udruženja poslovnih žena Srbije, Dragana Kokot, direktorica Sektora za ekonomsko-pravne poslove Privredna komora Republika Srpska, Vedrana Jelušić Kašić, Partnerica u Odjelu financijskog savjetovanja, Deloitte te Dženita Zirdum – članica Regionalne asocijacije žena, Sarajevo, BiH.

O tome Kako prebroditi krizu govorit će Nataša Cikač, direktorica, Cronata d.o.o., Dunja Bonacci Skenderović, direktorica, Bonacci d.o.o., Aleksandra Carvalho – direktorica, Mereor d.o.o., Nikolina Sretić, rukovoditeljica ljudskih potencijala i organizacijske kulture, Philip Morris Zagreb d.o.o., Ljiljana Vukelić, generalna direktorica Prijedorčanka d.o.o i Gordana Đurđević, direktorica, Slovo d.o.o..

Završna riječ ovoga panela data je Indiri Popadić, poslovnoj konzultantici i mentorici koja će dati konkretne savjete.

 

O Ženama u “zelenom biznisu”, uz moderatoricu Snježanu Turaliju, vlasnicu, GREENiKA poslovnog savjetovanja, razgovarat će i Andjelka Toto Ormuž – voditeljica korporativnih poslova, Rockwool Adriatic d.o.o., Blaženka Mičević – vlasnica i direktorica, Agrodet d.o.o., Maja Bosanac – direktorica i event menadžerica, Eventful , Monika Kordić – suvlasnica i direktorica, Genius consulting d.o.o., Tanja Herr – vlasnica i direktorica, GreenBox d.o.o. i Vedrana Likan – partnerica i direktorica, Colliers International Hrvatska, Slovenija, BiH.

Konferencija je besplatna uz prethodnu prijavu na mreza@mrezazena.com i više o njoj možete pronaći na mrežnim stranicama mrezazena.com.

Rezervirajte svoje mjesto čim prije jer je  interes za konferenciju dosta velik te molimo sve zainteresirane da pošalju mail sa zahtjevom za sudjelovanje jer imamo ograničen broj sudionika te se konferencija nakon uključivanja sudionika i panelista zaključava te neće biti moguće naknadno uključivanje.

I prijavite se! Jer… Zajedno činimo razliku!

Photo: Mreža žena