Pulsus savjetovanje vas vodi do uspješnih europskih i nacionalnih projekata

Mnogi poduzetnici priželjkuju sredstva iz europskih fondova, a nemali broj ima ideju za koju bi htjeli dobiti neki oblik financiranja. Postoje naravno i oni koji znaju da bi nešto htjeli, ali ne znaju što se može i u kom smjeru se njihova ideja može razvijati. Pulsus savjetovanje d.o.o. je tu da vam pomogne.

Činjenica je da svaki projekt treba znati raspisati sukladno otvorenim natječajima, a za to uglavnom trebate ljude koji znaju što se traži i na koji način treba raspisati ideju, osmisliti aktivnosti i zadovoljiti uvjete natječaja.

Konzultanti tvrtke Pulsus savjetovanje će vam se prilagoditi u bilo kojoj fazi da se nalazite, bilo da imate ideju ili trebate savjet oko toga kakve ideje se mogu financirati. Osim toga, predložit će vam smjer u kojem trebate ići kako bi vaša projektna ideja dobila „zeleno svjetlo“.

Prednost Pulsus savjetovanja je ta što će vam pružiti besplatne konzultacije o sukladnosti projektne ideje s javnim pozivom, natječajem ili programom za povratne ili bespovratne potpore.

Na taj način se možete orijentirati u pravom smjeru. Ono što treba  naglasiti je da tvrtka radi s poduzetnicima i organizacijama iz različitih grana djelatnosti od turizma, zdravstva do proizvodnih djelatnosti.

Ako se odlučite surađivati sa tvrtkom Pulsus savjetovanje, nakon raspisivanja projekta i uspješnog dobivanja natječaja oni će vam i dalje biti na raspolaganju kroz usluge upravljanja i podrške kod projekata kako bi se ostvarili jasno određeni rezultati u zadanom vremenskom roku i s određenim proračunom. Aktivnosti upravljanja i podrške uključuju provedbu projekata i njihovo izvještavanje.

Ukoliko vam je potrebno naći nove izvore financiranja Pulsus savjetovanje vam može olakšati pronalazak odgovarajućih izvora financiranja za projektne ideje, pripremu projekata i dokumentacije te vođenje kroz sve potrebne faze.

Specijalnost tvrtke su izrada poslovnih planova, pred investicijskih i investicijskih studija za zajmove i kredite, cost benefit analiza te ostalih dokumenata za  pripremu i provedbu projekata koji se financiraju iz EU i Nacionalnih sredstava.

Budući da financiranje iz EU i nacionalnih fondova iziskuje provedbu postupka javne nabave, usluge tvrtke obuhvaćaju i pripremu i dostavu ponuda te ostale dokumentacije u postupku javne nabave.

Anja Novak, direktorica Pulsus savjetovanje d.o.o.

Uz usluge poslovnog savjetovanja koje se odnose na pripremu i izradu stručnih elaborata te analizu sadašnjeg i budućeg poslovanja kako bi klijent realizirao svoj poslovni pothvat, osigurao njegovu održivost i izbjegao negativne posljedice na putu od ideje do uspješnog poslovanja, konzultanti tvrtke Pulsus savjetovanje aktivno rade i na edukacijama  iz područja svoje djelatnosti.

Pulsus savjetovanje d.o.o. je tvrtka osnovana 2018.godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna djelatnost tvrtke je usmjerena na savjetodavne usluge vezane uz pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU i nacionalnih fondova.

Pulsus savjetovanje d.o.o.

Jablanska 74

10000 Zagreb

Tel/Fax: +385 1 66 26 546

E: info@pulsus-savjetovanje.hr

www.pulsus-savjetovanje.hr

Photo: Pulsus savjetovanje d.o.o.