Rada Krivokapić Radonjić modna kreatorica i stilistica  izdala  knjigu „Odijevanje”

 

Kako bi spojila spoji dvije profesije modu i književnost u jednu djelatnost, a to su pisanje i objava knjige, inspirirana željom da svoje znanje i iskustvo prenese drugima, jer je odjeća svakodnevna obaveza napisala je knjigu Odijevanje. Knjiga je namijenjena  muškarcima i ženama. Knjiga je povezana sa pitanjima u svijetu mode i odjeće što je od utjecala na modele, dizajnere i stiliste.

Čitatelji otkrivaju odjevne predmete koji su uvijek aktualni i koje trebaju imati u svom ormaru osvježavajući ih modnim detaljima koji su u trendu.

Zentivns, zajednička narodna nošnja, dostignuće je kolekcije „Svijet bez sukoba”. Priznata i registrirana je u Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma 30. juna 2022. Zentivns je zaštićen na osnovu Zakona o pravnoj zaštiti industrijskog dizajna i nije dopuštena njegova izrada bez izdavanja licence. Na isti način priznat i registriran je Kovilm prije dvije godine. Ona će prvi put biti prikazana na modnoj reviji.

Zbog unaprjeđenja brandova, Krivokapić Radonjić je završila praksu i priprema se za završni ispit na Akademiji Oxford. Radi na proširenju izdanja knjige „Odijevanje” u edukativne svrhe. Za novi brand priprema za izdavaštvo drugu knjigu pod nazivom „Krojenje i šivenje”. Za njega je dizajnirala print. Dio novog branda bit će parfem za muškarce, donje rublje za muškarce i žene, modna revija pod nazivom „Bezvremenske teget-bijele pruge”, kupaći kostimi, marame za plažu i obuća za muškarce i žene.

Piše treću knjigu koja će biti u sastavu branda Rada Radonjić.

 

Slike:Rada Radonjić