Skinfinity druženje članica Mreže žena

U četvrtak 6.12.2018. družili smo se u predivnom prostoru Skinfinity butique u Tkalčićevoj 80 gdje nas je ugostila naša članica Mirela Ilenić. Osim oduševljenja prostorom dobile smo i puno korisnih informacija o njezi kože.

 

Prvi hrvatski High class brand u kozmetici

Mirela nam je ispričala kako se odlučila napraviti prvi hrvatski high class brand u kozmetici gdje je naglasila koliko joj je važna “simbioza” sastojaka i zdravlje kože. Mirela isprobava razne formule, a kako ima dugogodišnje iskustvo u kozmetičkoj industriji onda tržištu može ponuditi visokokvalitetne proizvode “domaćih ruku” koji ne zaostaju za mnogo poznatijim brandovima.

Decollete – novi proizvod za njegu vrata, dekoltea i grudi

Najnoviji proizvod koji je izašao u prodaju je Decollete – fini serum za njegu vrata, dekoltea i grudi koji je Mirela vrlo emotivno predstavila. Riječ je o  serumu  koji sadrži poseban oblik aktivne komponente u obliku aminovektora a uz derivat izoleucina, esencijalne aminokiseline poznate po sposobnosti poticanja stanica na obnavljanje i lifting vitalnih proteina u koži prirodna je to alternativa lipofilinga s obzirom na sposobnost popunjavanja bora i vraćanja volumena, stvaranja funkcionalnih adipocita i povećanje čvrstoće zahvaljujući fibroblastima. U formulaciji je korištena i aktivna komponenta, ekstremolit Gyceryl Glucoside prirodne molekule koje  posjeduju jedinstvene obrambene mehanizme koji stabiliziraju biološke strukture. Kako bi koža bila dodatno nahranjena lipidima, korišten je i poseban oblik karite maslaca koji daje lagani i baršunasti osjećaj na koži.

Članice Mreže žena imale su prilike isprobati peeling i masažu ruku koju nam je priuštila Danijela Marović, dok je Mirela strpljivo analizirala kožu svake članice i rekla koje su nam najveće pogreške u njezi.

Uz fino kupinovo vino i kolačiće isprobale smo sjajne teksture raznih krema, ali i parfeme Matee Nesek koje možete kupiti u Skinfinity butique.

S obzirom da imamo novih članica ovo je bila prilika da se svi još jednom upoznamo i podsjetimo jedni druge što radimo i što od svake od nas možete zatražiti.

Svaka članica je s druženja otišla i s malim, ali vrijednim poklonima koje su nam Mirela i Danijela priredile.

Mreža žena