Škola po mjeri sportaša srednjoškolaca

 

PESG  je privatna ekonomska škola i opća gimnazija s pojačanim športskim programom, dio POU Andragoga, usmjerena srednjoškolcima koji se profesionalno razvijaju u sportu i drugim mladim kreativcima.

PESG nema bodovni prag za upis učenika, a svaki učenik ima mogućnost razvijati se profesionalno, ne zanemarujući pri tome svoje školovanje jer se ova škola prilagođava terminima nastave svojim učenicima. PESG radi po odobrenju Ministarstva znanosti i sporta, uz umanjenu satnicu, što svakom učeniku u profesionalnom razvoju donosi prednost. Uz to, PESG posjeduje i vlastitu online platformu te je učenicima, koji  su primjerice na pripremama, osigurano praćenje nastave u trenutku kada nisu u mogućnosti prisustvovati nastavi u učionici. Stoga i „novo normalno“ za ovu školu ne predstavlja problem!

PESG veliki naglasak stavlja i na pripreme za ispite državne mature te tako svojim maturantima osigurava dodatne besplatne pripreme kako bi se što kvalitetnije pripremili za to izazovno razdoblje. Uz moderan sustav obrazovanja, svojim maturantima osigurava i karijerno savjetovanje kako bi ih usmjerio pri donošenju odluke u njihovom važnom životnom razdoblju.

PESG je prilikom upisa svojim učenicima sportašima osigurao i dodatne pogodnosti, proizašle iz  partnerstva s Hrvatskim olimpijskim odborom!

Upisati se u PESG možete još uvijek (upisi u prvi, drugi, treći i četvrti razred), a za učenike koji zakasne na upise, škola je osigurala i prelaske iz drugih škola.

 

www.pesg.hr

Varšavska 17, Zagreb

mail: info@pesg.hr

mob: 095 37 32 250