Od 10 do 12.11.2017. u Tuzli se održao 11 po redu Freja Forum pod vodstvom Margarete Eklund, predsjednice Freja Akademije. Freja Forum je forum za jačanje kapaciteta društvene strukture kroz razvoj neprofitnih organizacija na Zapadnom Balkanu, Turskoj i Švedskoj.

Na forumu se raspravljalo o jednakostima, demokraciji i klimatskim promjenama. Tijekom tri dana rasprave su se usredotočile na moguće promjene u ekosustavima, prirodnim staništima, vodstvu i stavovima kao posljedica raznih izazova. Forum je također za cilj imao istražiti praktične metode razvoja rada građanskih udruga te kako te udruge podržati u aktivnom doprinosu našem društvu. Freja Forum također je ponudio velik broj seminara, radionica te neformalnih susreta.

Naša udruga sudjelovala je s predstavnicom Ivanom Radić, predsjednicom udruge, na radionici Žensko poduzetništvo i ekonomsko osnaživanje za održivi razvoj. 

Forum je ove godine polučio veliki uspjeh, a neke od prezentacija s održanih foruma možete pronaći objavljene na web stranici http://www.frejaforum.com 

Idući Freja Forum, održati će se u Beogradu 2018. godine.