TOKIĆ D.O.O. – Zlatni sponzor Konferencije

 

Na konferenciji 22.5.2018. ugostiti ćemo gospodina Ivana Gadžu, predsjednika Uprave tvrtke Tokić d.o.o. ovlaštenog uvoznika i distributera preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih vozila. TOKIĆ u ponudi također nudi moto program (dijelove za skutere i motocikle) i gospodarski program (dijelove za kamione i autobuse).

Zajedno s franšiznim partnerima najveći je prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj. Kroz više od 100 poslovnica diljem Hrvatske, TOKIĆ nudi više od 200.000 različitih artikala. Tvrtka TOKIĆ član je i dioničar međunarodne udruge distributera autodijelova ATR International AG.

TOKIĆ - SIGURNOST U PROMETU

TOKIĆ ima tri robne marke: TQ, Hector i Atom. Od 2015. godine pokrenuli su ‘Tokić program vjernosti’ koji korisnicima osigurava vrijedne popuste. Od 2014. godine pokreću vlastiti edukacijski centar, Tokić Edukacijski Centar (TEC) koji je namijenjen svima koje zanima automehaničarska i autoelektričarska struka. 2010. godine je osnovan Tokić Racing Team, jedna od najvećih motorsport momčadi koja se natječe u svim važnijim automobilističkim disciplinama.

ULAGANJE U ZAPOSLENIKE I ELITE PROGRAM LONDONSKE BURZE

TOKIĆ kontinuirano ulaže u edukaciju svojih zaposlenika. Od kraja 2015. godine tvrtka Tokić je uključena u Elite program razvoja poduzetničkih kompanija kojeg je pokrenula Londonska burza.

Za više informacija o tvrtki TOKIĆ posjetite Tokić web stranicu.