UMANJIMO IM BRIGE – Zelena energetska zadruga ZEZ

 

Jeste li znali da su osobe starije od 65 godina među najugroženijim skupinama za siromaštvo, a potom i za energetsko siromaštvo? Stariji ljudi lošijeg socioekonomskog statusa su često prisiljeni živjeti u energetski neučinkovitim domovima, gdje energija koja im je potrebna za svakodnevni život “curi” van te im zbog toga i rastu računi za energiju. Oni se uslijed rasta cijena energenata zbog malih primanja mogu naći u situaciji gdje moraju birati između plaćanja računa ili dnevnog obroka.

Zelena energetska zadruga i Zaklada Solidarna pozivaju vas na podršku osiguranju paketa za uštedu energije za 100 osoba starije životne dobi kroz donacijsku kampanju Umanjimo im brige.

? Cilj nam je prikupiti 60 000 kuna za najmanje 100 energetski ugroženih osoba starije životne dobi kojima ćemo osigurati pakete za uštedu energije. Paketi će funkcionirati kao male mjere uštede i pomoći zadržati energiju u njihovom domu te smanjiti račune za struju, vodu ili plin.

? Na taj način ćemo im pomoći poboljšati kvalitetu života i ugodu stanovanja, a naši besplatni energetski savjetnici će im pomoći usvojiti dugoročne navike učinkovitijeg korištenja energije.

➡️ Podržite nas novčanom donacijom, proširite vijest prijateljima i poznanicima i pomozite nam sakupiti novčana sredstva za što veći broj starijih osoba kojima će ovi paketi značiti zaista mnogo. ❤️

Podrži nabavu paketa za uštedu energije za osobe starije životne dobi

Podržite uplatom putem namjenskog računa Zaklade Solidarna, skeniranjem barkoda ili putem KEKS Paya:

IBAN: HR8124020061500078447
Svrha: DONACIJA – Umanjimo im brige
Model: 00
Poziv na broj: 01-2022
Banka: Erste banka