Trideset SuperprEdavača o prodaji budućnosti

 

U susret konferenciji Superprodavač 2023. i dodjeli nagrada B2B Superprodavač godine

 

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 19. i 20.10.2023. održat će se trinaesta po redu konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima, trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine, prilagoditi poslovanje kupcima budućnosti i biti u tijeku s najnovijim prodajnim trendovima.

Predavači i panelisti, njih čak 30, su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji će sudionicima konferencije prezentirati novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograditi njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija.

Kuda ide svijet i kako će izgledati 2030.? Kako će rast online prodaje utjecati na modele poslovanja, što će kupci očekivati od superprodavača, koje će strategije oblikovati prodaju budućnosti, kako tehnologija mijenja prodajne koncepte, teme su ovogodišnje konferencije Superprodavač. Za okruglim stolom raspravljat će se o temi kako do superprodavača u vremenu  niske nezaposlenosti i visoke inflacije.

 

Više detalja o Superprodavač konferenciji, kao i potpuni program, može se preuzeti na linku:

superprodavac_2023_2_stranice.pdf (poslovni-savjetnik.com)

30 predavača na konferenciji Superprodavač 2023. Kako prodavati kupcima budućnosti? Zagreb, 19. i 20.10.2023. | Poslovni savjetnik (poslovni-savjetnik.com)

 

Predavači su: Mladen Jančić, Miljenko Bošković, David Đukić, Jasmin Ibrahimović, Branimir Trošić, Toni Babić, Jasmina Marić Cvijetinović, Tanja Pureta, Gordana Kadoić, Goran Šimić, Mirko Palić, Petra Čakurun, Anita Lukenda Mlinac, Marija Novak Ištok, Branko Pavlović, Saša Petar, Tanja Džido, Sandro Kraljević, Siniša Begović, Goran Jungvirth, Danijel Bičanić, Kamilo Antolović, Željko Šundov, Asja Lajtman, Ivana Radić i Ivana Krcivoj…

 

Ukoliko se želite uključiti u projekt, medijski želite pratiti konferenciju i svečanost dodjele godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine, razgovarati s laureatima, organizatorima ili predavačima, na raspolaganju smo na broju telefona 01/49 21 737 te na info@poslovni-savjetnik.com

 

 

Organizator, portal Poslovni savjetnik

www.poslovni-savjetnik.com

Fotografija: Poslovni savjetnik