Uvijek je dobro vrijeme za Sjedinjene Američke Države

 

 

Ako nas pitate zašto bi trebali putovati u Sjedinjene Američke države, onda se odgovor skriva negdje između viskija, travke u zubima i country glazbe u nekoj zabiti na karti putovanja po onim državama gdje se muškarci rukuju čvrsto, muški nakon dobro obavljenog posla, a Biblija je odgovor na sva pitanja.

 

Na sreću, kako se za razloge vašeg putovanja pitamo isto kao i za tijek novca u poreznim oazama, možete odabrati nešto puno pametnije.

 

Ako se dvoumite gdje biste najprije mogli krenuti New York je uvijek dobar odabir jer će tamo biti ludnica u bilo koje doba godine. Boston, grad u kojem se nekada lutalo između dokova kojima su vladali Talijani i Irci, danas se luta među studentima koji studiraju na prestižnim sveučilištima poput  Harvarda, Barkleya ili MIT-a.

 Los Angeles

 

Naravno, ne treba zanemariti ni Zapadnu obalu, San Francisco, za hipije i hipstere (manje više sve što ima hip, osim hip-hopera), kao ni El Pueblo De Nuestra Senjora La Reina De Los Angeles ili skraćeno LA, grad zabave u kom ćete odlično naučiti španjolski.

 

Ako vam ništa ne diže adrenalin kao mogućnost brze zarade i još veća mogućnost brzog gubljenja novca, tu je i Las Vegas. Možda ste u svojim tinejdžerskim danima voljeli Nirvanu i lijepili postere Kurta Cobaina svugdje po sobi, onda je možda prava prilika da posjetite Seattle, svjetsku prijestolnicu grungea. Ako se nađete tamo, budite ljubazni, pa se sjetite i Jimija Hendrixa, kome je Seattle također rodni grad.

 

Ako smo vas zainteresirali i poželite otputovati u SAD, sada kad su granice otvorene,  Air France trenutno nudi snižene cijene karata do 13.11.2021.

 Više pogledajte na www.airfrance.hr

Prije putovanja, Air France poziva svoje klijente da provjere ograničenja putovanja i potrebne dokumente po dolasku na odredište. Za više informacija idite na airfrance.traveldoc.aero.

Zrakoplovne karte koje se mogu promijeniti i vratiti do 31. ožujka 2022.

Kao dio svoje komercijalne politike, Air France trenutno nudi potpuno fleksibilne karte za putovanja do 31. ožujka 2022. Kupci mogu besplatno izmijeniti svoju rezervaciju ili zatražiti povratni kreditni vaučer ako više ne žele putovati.

 

Fotografije: Air France

Promo PR