Vodimo vas na Greencajt –  najveći regionalni festival održivosti u Zagrebu od 24. do 25. svibnja 2023.g.

 

Greencajt će ugostiti čak 80 govornika iz 10 zemalja, a uz stručni i konferencijski dio zabavite se u posebnom večernjem programu uz koncerte  Gibonnija i Konstrakte!

 

U sklopu promocije zelenih aktivnosti i poticanja ženskog poduzetništva u suradnji s Europskom unijom potičemo i provodimo edukaciju poduzetnica i Udruzi Mreža žena omogućujemo sponzorirane kotizacije samo preko udruge Međunarodna mreža poslovnih žena, #mrezazena 

Link na prijavu: https://forms.gle/rUow21fsbuTYzktV9

 

BITNE NAPOMENE : u prijavi je obavezno navesti koji dan konferencije ćete biti prisutni, obvezujete se da ćete se potpisati da ste sudjelovali na festivalu, a ulaz na večernji koncert neće biti moguć ako niste prisustvovali minimalno 5 sati sadržaja konferencije.

 

Najveći regionalni festival održivosti, treću godinu za redom okupit će brojne domaće i svjetske stručnjake koji će pokušati dati odgovor na pitanje: Kako kreirati održivu budućnost? Uz brojna predavanja i panele podijelit će svoja iskustva, uspješne prakse te ponuditi vlastite vizije rješavanja svih trenutnih i budućih izazova s kojima smo kao društvo trenutno suočeni.

 

Dvodnevni Greencajt festival održat će se 24. i 25. svibnja na lokaciji Stare Tvornice električnih žarulja (TEŽ) i zelene oaze Rougemarin parka.

Jedinstveni program predstavit će više od 30 panela i predavanja, ugostit će više od 80 govornika i panelista iz 10 zemalja svijeta – stručnjake za okoliš i klimu, znanstvenike, biznismene, novinare iz područja klimatskog izvještavanja, predstavnike lokalne, nacionalne i europske uprave, menadžere za održivost, avanturiste i eko entuzijaste. Zahvaljujući Greencajt festivalu, i ove godine posjetitelji će imati priliku uživo čuti neke od najpoznatijih svjetskih i domaćih stručnjaka iz područja održivosti. Na jednom mjestu, okupit će se sve relevantne institucije, kompanije, organizacije, ali i pojedinci koji streme istom cilju, a to je održiva budućnost.

Green prix 2023.g.

Osim bogatog programa, Greencajt festival će i ove godine dodijeliti nagrade za okoliš, Green prix 2023. u 6 kategorija, za najbolja održiva rješenja, inovacije, kampanje, gradove i županije, obrazovne institucije, te za Greenlidera, najinspirativniju osobu godine u Hrvatskoj koja je predvodnik zelenih inicijativa u društvu.

Uz sav navedeni sadržaj, neće nedostajati ni dobre zabave. Tijekom dana, zelena oaza Rougemarin Parka bit će mjesto za opušteno druženje, a navečer će posjetitelji uživati u odličnoj atmosferi najpoznatijih glazbenika današnje scene.  Sve o Greencajt festivalu pratite putem službene stranice Greencajt festivala.

 

Foto:Greencajt službene fotografije organizatora.