24.10.2017.- U školici koju Međunarodna mreža poslovnih žena organizira u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom i Hrvatskom gospodarskom komorom, 30ak žena je završilo Malu školu poduzetništva za žene – Osnovni modul. Sadašnje i buduće poduzetnice su imale priliku dobiti osnovna znanja za pokretanje svoje firme ili obrta te druga prijeko potrebna znanja za nastup na tržištu, otkrivanje vlastitih prednosti i nedostataka, uvid u digitalno poslovanje, marketinške alate, prodajne tehnike i slično.

Ovom školicom smo željeli ženama, odluku o pokretanju vlastitog poslovanja, učiniti lakšom.

Ovo je druga generacija žena koja je završila Malu školu poduzetništva za žene – Osnovni modul, a za nekoliko dana krećemo i s Naprednim modulom u kojem ćemo detaljnije razrađivati kompleksnije teme poslovanja.

 

NEKI OD DOJMOVA NAŠIH POLAZNICA:

Draga Ivana i draga Mrežo žena,

Upravo sam vidjela na fejsu da smo dočekali i napredni modul Školice i jako se radujem i nadam da će biti mjesta za mene jer svakako želim doći.

Sudjelovala sam na prvoj Školici i oduševljena sam Vašom inicijativom, organizacijom i predavanjima.

Srdačan pozdrav,

Tatjana

—-

Draga Ivana,

još jednom puno hvala na pruženoj prilici za sudjelovanje na  Maloj školi poduzetništva za žene.

Unatoč znanjima koja imam na temu poduzetništva, ovo je bila prilika za naučiti još nešto novo, ali ono najvrjednije što sam dobila od ove škole su poznanstva, kontakti i motivacija.

Neprocjenjivo!!

Lp,

Livija

Ostala iskustva nekih od naših polaznica pročitajte OVDJE.