Konferencija Izazovi žena u poduzetništvu za vrijeme krize

 

S obzirom na događanja izazvana virusom Covid 19,  Međunarodna mreža poslovnih žena i suorganizatori konferencije Izazovi žena u poduzetništvu za vrijeme krize, Zaklada Konrad Adenauer i Hrvatska gospodarska komora, godišnju konferenciju posvećenu ženama u poduzetništvu i svim poslovnim ženama održati  će online,  14. listopada 2020. s početkom u 10 sati.

I ove godine smo se potrudili pozvati zanimljive sugovornike diljem regije koji će nam reći nešto više o tome kako su se poduzetnice i kompanije suočile s jednom od najvećih kriza koja je  poharala svjetsko gospodarstvo. Što čine žene i kako se bore s krizom, i što vama može biti inspiracija poslušajte u našem prvom panelu.

Drugi panel je posvećen poduzetnicama i kompanijama koje će nam ispričati kako su se prilagodile i koje su mogućnosti pred nama. U njemu će pričati poduzetnice i poslovne žene u kompanijama.

Treći panel se bavi ženama u “zelenom biznisu” i specifičnostima koje vas očekuju ako se bavite ovakvom vrstom posla, od zelene gradnje, ali i zelene proizvodnje.

Program konferencije ćemo objaviti uskoro.

Pridružite nam se 14.10.2020. u 10 sati. prijave na: mreza@mrezazena.com

Dan prije konferencije ćemo vam poslati link preko kojeg se možete uključiti u konferenciju.

Srdačan pozdrav,

Mreža žena