Dobra priča prodaje – prijavite se i svladajte Kreativno pisanje u Poslovanju

 

Uspješna radionica o poslovnoj online komunikaciji dobila je svoj nastavak – Kreativno pisanje u poslovanju.

U dvodnevnoj online radionici kreativnog poslovnog pisanja, predavačica Ivana Fakin obuhvatit će teorijski dio te dobre i loše primjere pisane komunikacije u poslovanju, dok će drugi dan biti rezerviran većinom za praktičan dio.

Zašto je kreativno pisanje važno? Zato što dobro prodaje naš proizvod i uslugu.

Npr. koja vas ponuda više privlači?

  1. Bicikl namijenjen gradskoj voznji poznate marke City bike. Dolazi u tri boje i s dodatnom opremom.
  2. Kvalitetan ženski bicikl proizvođača City bike, izrađen od inovativnih materijala koji ga čine lakšim, a vožnju bržom i ugodnijom. Namijenjen je gradskoj vožnji, a svojom retro siluetom i pastelnim bojama omiljen je izbor mnogima. Sprijeda je opremljen košaricom dovoljno velikom za manji shopping, vašu torbicu ili manjeg kućnog ljubimca. Na volanu se također nalazi zvono za vašu sigurniju vožnju. S ovim novim modelom vaša će gradska vožnja postati još brža, praktičnija i sigurnija.

Na radionici saznajte koji od ova dva primjera bolje prodaje te što smo kojim primjerom postigli.

Također saznajte kad je u komunikaciji manje više, zašto je jednostavnost ključ dobre komunikacije, kako se probiti kroz komunikacijski šum i kvalitetno prenijeti svoju poruku, kako uvjerljivo i jasno poslovno komunicirati, kako izbjeći nesporazume u komunikaciji,  kako zaokupiti pažnju publike i mnogo mnogo više…

Ono što nam kreativno pisanje također omogućuje je da stvorimo jedinstven i prepoznatljiv stil komunikacije našeg brenda, a o čemu ćemo učiti i iz konkrentih primjera.

  • Radionica će se održati 8. i 9.11.2023. u vremenu od 10h-13h putem Zoom platforme
  • Radionica je namijenjena vlasnicima poduzeća, marketinškim i prodajnim stručnjacima, freelancerima koji se bave prodajom i/ili digitalnim marketingom te svima drugima zainteresiranim za kreativno pisanje
  • Cijena dvodnevne radionice iznosi 149€
  • za sve ČLANICE udruge Međunarodna mreža poslovnih žena omogućen je popust od 30%
  • Prijave na office@essenta.agency najkasnije do datuma održavanja radionice

Poziv na radionicu slobodno podijelite dalje onima za koje mislite da bi im bila korisna.

Radionicu je prema dogovoru moguce održati i uživo za članove timova tvrtki – za više informacija i dogovor moguće je obratiti se upitom na adresu office@essenta.agency.

O predavačici pročitajte OVDJE.