Snježana Bahtijari održala gostujuće predavanje članicama Međunarodne mreže poslovnih žena

Direktorica marketinga i korporativnih komunikacija tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d. Snježana Bahtijari održala je u četvrtak, 15. ožujka 2018. godine, na druženju Međunarodne mreže poslovnih žena predavanje o Novim počecima.

Gdje pronaći samopouzdanje i motivaciju

Za članice, a i za one koje će to tek postati, to je bila prilika da od žene s velikim poslovnim i mentorskim iskustvom čuju priče o svakodnevnim problemima. Gdje pronaći samopouzdanje i motivaciju za novi početak? Što nas očekuje kad sami izaberemo novi put, a što kad nas okolnosti na to natjeraju? Kako se boriti s iznenadnim i neočekivanim padom? Kako naizgled veliki neuspjesi postaju početna točka velikih uspjeha?

„Hrabrost, fokusiranost na ono što želimo, podrška okoline ili grupe žena koje prolaze kroz ista iskustva te ustajanje nakon svakog pada ključni su za uspjeh“, istaknula je Bahtijari.

Članice Međunarodne mreže poslovnih žena pokazale su veliko zanimanje i oduševljenje na gostujućem predavanju, te su istaknule da je gošća bila jako inspirativna i da se svatko mogao pronaći u njenom izlaganju.