Tvrtka SWEETY izvezla 3.000 torti u Rumunjsku

Članica Međunarodne mreže poslovnih žena iz Srbije, tvrtka SWEETY koja se bavi proizvodnjom ručno rađenih smrznutih torti na tradicionalni način te Sweety – šlaga u vrećicama, ostvarila je suradnju s rumunjskom tvrtkom Persam. U dosadašnjih 5 izvoznih tura isporučili su preko  3.000 ručno rađenih torti na rumunjsko tržište.

Ručno rađene i smrznute torte

Specifičnost ovih torti da se radi o ručno rađenim smrznutim tortama rađenima na tradicionalan način. Tvrtka postoji od 2006.godine i zapošljava preko 30 žena.

Trenutno jedina članica iz Srbije

Tvrtka Sweety je za sada naša jedina članica iz Republike Srbije, a vlasnica Suzana Simović nas podržava već drugu godinu za redom. Prošle godine na konferenciji Uloga poduzetništva u jugoistočnoj Europi u svojim ste poklon vrećicama mogli naći i njen proizvod – Sweety Šlag u vrećici.

Predstavljanje na konferenciji 22.5.2019.godine

Suzana će nam ove godine na konferenciji „Izazovi poduzetništva – Motiviraj. Poduzmi. Kreni.“ ispričati kako je to biti poduzetnica u Srbiji i s kojim se izazovima ona suočava, kako je uopće krenula u tu avanturu zvanu poduzetništvo i kakva je situacija s poduzetnicama u Srbiji.

Čestitamo Suzana.

Poslušajte Suzanin intervju na konferenciji Uloga poduzetništva u jugoistočnoj Europi od 22.5.2018.

https://youtu.be/tp4h3AELEmA